BADKAMER IDEEEN

4. Badkamer ideeen & ontwerp : je badkamer ontwerpen

Knip in de zelfde schaal al je badkamer onderdelen zoals bijvoorbeeld: het bad, de douche, de wc, de wastafel(s), de badkamermeubels etc. uit een stuk wat zwaarder papier of licht karton. Leg deze op je plattegrond-/ bovenaanzicht (schaal)tekening en bepaal, door met de elementen heen en weer te schuiven en te passen en te meten, welke ontwerpmogelijk- heden jouw voorkeur hebben. Gebruik daarna de vooraanzichten om de benodigde hoogte en breedte van alle elementen en de beweegruimte te bepalen en te controleren.

Ben je tevreden met één of meer ontwerp oplossingen naar aanleiding van jou badkamer ideeen ? Leg deze dan vast in de boven- en vooraanzicht (schaal)tekeningen.

badkamer 3

 

5. Badkamer ideeen & ontwerp : het definitieve ontwerp en je budget

Bespreek je badkamer ideeen, wensen- en eisenlijstje, je ontwerp en het badkamer ideeen sfeerbord met de badkamer adviseur/ontwerper van drie verschillende erkende badkamerzaken en bepaal gezamenlijk het Definitieve Ontwerp inclusief alle technische aspecten en de verlichting.

Badkamer 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat de badkamerzaak, op basis van jouw badkamer ideeen en ontwerp, hier een vrijblijvende offerte op uitbrengen, waarin zowel de levering en plaatsing als het aansluiten van alle badkamer onderdelen zijn opgenomen.

Met deze drie offertes krijg je een goed vergelijk en heb je meer dan voldoende inzicht over de te verwachten kosten van je badkamer ideeën ontwerp en kun je bepalen of je jouw plan nog iets moet bijstellen. Sta open voor hun suggesties en ervaring. Meestal worden je eigen badkamer ideeen en ontwerp er alleen maar beter van.

Lees verder op de volgende pagina >>
(Klik op het volgende pagina no. hieronder)

Wil jij ook het geheim van een Zorgeloos Slimme & Betaalbare Verbouwing ontdekken? << Klik dan hier op deze link

Dit artikel is geplaatst in Badkamer verbouwen, Interieur ideeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>